Yaş Aralığı
18 ve üstü
Eğitim Süresi
toplam 6 hafta (150 saat)
Eğitim Ücreti
Eğitim Dönemleri
Yaş Aralığı
18 ve üstü
Eğitim Süresi
toplam 6 hafta (150 saat)
Eğitim Ücreti
Eğitim Dönemleri
Bu eğitimimiz; kendi işyerini açmayı düşünüp işletme bilgisi edinmek isteyen fakat mutfağa da meraklı, işletmesinin mutfağı hakkında fikir sahibi olmak isteyen kişiler için tasarlandı.
Bu eğitimde yer seçimi, fizibilite, proje, açılış aşamaları, hukuki işlemler, satın alma ve depolama, stok kontrolü, yiyecek içecek hijyeni, kontroller ve raporlama, pos sistemleri, halkla ilişkiler gibi işletmecilik bilgilerinin yanında; temek pişirme teknikleri, pişirmeye hazırlık aşamaları gibi temek mutfak bilgilerini de öğreneceksiniz.
Yiyecek içecek işletmeciliği eğitimini tamamlayan öğrenciler MEB Yiyecek içecek işletmeciliği sınavına katılırlar. Sınavı geçenler MEB onaylı Yiyecek içecek işletmeciliği belgesi almaya hak kazanırlar. Bu belgenin haricinde; GastroArt Yiyecek içecek işletmeciliği belgesi, Hijyen belgesi, İş Sağlığı ve Güvenliği belgesi, HACCP eğitimi belgesi verilmektedir.