Yaş Aralığı
Eğitim Süresi
8 Hafta
Eğitim Ücreti
Eğitim Dönemleri
Yaş Aralığı
Eğitim Süresi
8 Hafta
Eğitim Ücreti
Eğitim Dönemleri
Temel Aşçılığın detaylarının öğrenildiği, kendini geliştirmek isteyen mutfak meraklıları için tasarlanmış programdır. 8 hafta sürmektedir. Derste yapılan reçeteler katılımcılar ile paylaşılmaktadır. Program sonunda ‘AMATÖR AŞÇILIK ’ sertifikasına sahip olacaksınız
Programlar;
Hafta içi Akşam: Çarşamba – Perşembe 18:30/20:30
Hafta içi Gündüz: Cuma 11:00 / 15:00
Hafta sonu: Cumartesi 11:00 / 15:00
Ders Konuları
- Bıçak Tutma ve Doğrama Teknikleri
- Kümes Hayvanları İşleme ve Menü Çalışmaları
- Kırmızı Et İşleme ve Menü Çalışmaları
- Balık ve Deniz Ürünleri İşleme ve Menü Çalışmaları
- Türk ve Dünya Mutfaklarından Çorba Çeşitleri
- İtalyan Mutfağı Örnekleri
- Temel Çeşitli Sosların Hazırlanması
- Türk Mutfağı Klasiklerinden Örnek Menüler
- Türk ve Dünya Mutfağı Tatlıları
- Pişirme Teknikleri
- Tabak Dizaynı ve Sunum Örneklemeleri