Yaş Aralığı

Eğitim Süresi

8 Hafta

Eğitim Ücreti

Eğitim Dönemleri

Yaş Aralığı

Eğitim Süresi

8 Hafta

Eğitim Ücreti

Eğitim Dönemleri

Temel Aşçılığın detaylarının öğrenildiği, kendini geliştirmek isteyen mutfak meraklıları için tasarlanmış programdır. 8 hafta sürmektedir. Derste yapılan reçeteler katılımcılar ile paylaşılmaktadır. Program sonunda ‘AMATÖR AŞÇILIK ’ sertifikasına sahip olacaksınız
Programlar;

Hafta içi Akşam: Çarşamba – Perşembe 18:30/20:30

Hafta içi Gündüz: Cuma 11:00 / 15:00

Hafta sonu: Cumartesi 11:00 / 15:00

Ders Konuları

  • Bıçak Tutma ve Doğrama Teknikleri
  • Kümes Hayvanları İşleme ve Menü Çalışmaları
  • Kırmızı Et İşleme ve Menü Çalışmaları
  • Balık ve Deniz Ürünleri İşleme ve Menü Çalışmaları
  • Türk ve Dünya Mutfaklarından Çorba Çeşitleri
  • İtalyan Mutfağı Örnekleri
  • Temel Çeşitli Sosların Hazırlanması
  • Türk Mutfağı Klasiklerinden Örnek Menüler
  • Türk ve Dünya Mutfağı Tatlıları
  • Pişirme Teknikleri
  • Tabak Dizaynı ve Sunum Örneklemeleri