Yaş Aralığı

Eğitim Süresi

2 ay (32 saat)
Haftada 2 gün 2şer saat
Haftada 1 gün 4 saat

Eğitim Ücreti

Eğitim Dönemleri

Yaş Aralığı

Eğitim Süresi

2 ay (32 saat)
Haftada 2 gün 2şer saat
Haftada 1 gün 4 saat

Eğitim Ücreti

Eğitim Dönemleri

Kendi mutfağının şefi olmak isteyenler, ya da eşim bizim mutfağın şefi olsun diye güzel bir hediye vermek isteyenler!

2 ay sürecek olan eğitimimizde evinizin mutfağında kullanabileceğiniz basit, kolay ve lezzetli sırlarımızı sizinle paylaşıyoruz. Lezzetli et yemeklerinden mezelere kadar, yaparak, yaşayarak ve tabi ki yiyerek deneyimleyeceğiniz “gizli” yemek tariflerimiz artık sizin olacak. Hadi şeflerimiz, mutfak hazır bekliyoruz.

Kurs sonunda GastroArt Mutfağımın Şefiyim eğitimi belgesi, GastroArt önlüğü ve bir ömür unutulmayacak bir dostluk kazanmış olacaksınız.

Ders Konuları

  • Bıçak Tutma ve Doğrama Teknikleri
  • Kümes Hayvanları İşleme ve Menü Çalışmaları
  • Kırmızı Et İşleme ve Menü Çalışmaları
  • Balık ve Deniz Ürünleri İşleme ve Menü Çalışmaları
  • Türk ve Dünya Mutfaklarından Çorba Çeşitleri
  • İtalyan Mutfağı Örnekleri
  • Temel Çeşitli Sosların Hazırlanması
  • Türk Mutfağı Klasiklerinden Örnek Menüler
  • Türk ve Dünya Mutfağı Tatlıları
  • Pişirme Teknikleri
  • Tabak Dizaynı ve Sunum Örneklemeleri